PEANUT  BUTTER  COOKIES







INGREDIENTS :
  • ½ cup butter
  • 1 cup peanut butter
  • 3/4 cup white sugar
  • ½ cup brown sugar
  • 1 egg
  • 1 tablespoon milk
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 ¼ cup flour
  • ¾ teaspoon baking soda
  • ½ teaspoon baking powder
  • ¼ teaspoon salt ( only if the peanuts aren't salted )




PREPARATION :


  1. Beat together butter and peanut butter until well combined.
  2. Add sugars and beat again.


  3. Add egg, milk and vanilla extract and mix until smooth.
  4. Add flour, baking soda, baking powder and salt and mix until blended
  5. Roll balls of dough and place them on an ungreased baking sheet . 


    Flatten in crisscross pattern with fork and sprinkle with a little sugar .

     




  6. Bake at 180 degrees Celcius for 10 to 12 minutes.




ENJOY WITH A CUP OF TEA ; )


3 comments:

Agathe.D said...

De-li-cious !!!

Louise said...

C'est super bon, quand je les ai faits, j'ai utilisé le kitchen aid et la pâte était mousseuse alors je pensais que je m'était trompée ans les mélanges mais en fait non, au final, ça donnait un côté aérien dé-li-cieux !!
En tout cas, aérien ou pas, ces gâteaux sont délicieux

Aurea said...

Biscuits typiquement Américain et si bons !